Alle rettigheter 2018 Fauske kirkelige fellesråd

LysVåken i Fauske kirke

Har du lyst til å være med på noe spennende? Vil du være med på LysVåken?

I Fauske menighet skal vi arrangere LysVåken lørdag 10. – søndag 11. november, og da vil vi invitere deg til å overnatte i kirka vår!

paamelding@fauskekirken.no

Hei!

Har du lyst til å være med på noe spennende? Vil du være med på LysVåken?

Vi møtes i kirka lørdag 10. november kl. 14.00. Vi håper mange av dere som er født i 2007 og 2008 blir med!

Da skal vi leke, bli kjent med hverandre, lage gudstjeneste, utforske kirka, spille spill, spise pizza og se film sammen. Sist, men ikke minst, vi skal sove over i kirka. På søndag spiser vi frokost sammen, før vi drar hver til vårt.

Gudstjenesten som er lørdag klokken 17.00, blir en Lys Våken-gudstjeneste, og da håper vi at foreldre, søsken og flest mulig andre fra menigheten kommer for å feire gudstjeneste sammen med oss.

Snakk med de voksne i hjemmet, og be de melde deg på innen 7. november. For å melde deg på kan du sende mail til paamelding@fauskekirken.no, eller ringe 75 60 45 10. Her må du oppgi navn på deg selv og en av dine voksne, og at du melder deg på til Lys Våken i Fauske. Vi vil også ha telefonnummer til den voksne, og en mailadresse hvor vi kan sende mer informasjon. Og så er det viktig at vi får vite om eventuelle allergier, eller om vi må legge ting til rette for at akkurat du skal kunne delta.

Hvis du har en venn eller venninne som er født i 2007 eller 2008, men som ikke har fått denne invitasjonen, så er det helt greit om de melder seg på J

Det du trenger å ha med deg får du vite i en mail etter at påmeldingsfristen er utløpt.

Vi gleder oss til å se deg!

Ragnhild, Kristin og Dirk

e-post:  paamelding@fauskekirken.no