Alle rettigheter 2020 Fauske kirkelige fellesråd

Informasjon til konfirmanter og foresatte

Hva vil det si å være konfirmant.

DATOER FOR KONFIRMASJON 2020.

Fauske kirke            05.09.2020   A-klassen

Fauske kirke            12.09.2020   B-klassen

Sulitjelma kirke       12.09.2020

Valnesfjord kirke     19.09.2020

Fauske kirke            26.09.2020   C-klassen

I utgangspunktet skal alle konfirmasjonsgudstjenestene være klokken 11.00, MEN… Dersom det noen av dagene viser seg å være mange konfirmanter, kan vi bli nødt til å dele gruppa i to.

Konfirmant  2020 - Invitasjon fra Den norske kirke.

KJÆRE ALLE KONFIRMANTER MED FORELDRE!

• Vi minner om at dere må på noen gudstjenester i tillegg til de som står i oppmøteplanen, dere skal være på til sammen minst 7 gudstjenester før konfirmasjonen. Dere kan gå på gudstjeneste hvor som helst, bare husk å gi oss beskjed om hvor og når dere har vært.
  • Det er en del av konfirmantopplegget som ikke står på oppmøteplanen, og det er omsorg for andre. Bruk ca. tre timer på å hjelpe noen i ditt nærmiljø! Skriv så en liten mail til meg og beskriv hva du har gjort.
  • Det blir foreldremøter i januar! Valnesfjord, tirsdag 7/1 klokken 17.00 i kirka. Sulitjelma, torsdag 9/1 klokken 17.00 i kirka. Fauske, onsdag 22/1 klokken 18.00 på Menighetssenteret.
  • Oppmøteplanene ligger som vedlegg til denne mailen.
  • Eventuelle feil i oppmøteplanen vil jeg rette opp etter hvert som de blir oppdaget. I så tilfelle sender jeg ut sms om dette.

Hilsen Ragnhild Helin