Alle rettigheter 2018 Fauske kirkelige fellesråd

Vi har den glede å invitere deg til skattejakt og gudstjeneste i Fauske kirke!

Onsdag 7. november klokken 17.00 skal vi ha en skattejakt i kirka. Lørdag 10. november klokken 17.00 skal vi feire en gudstjeneste sammen.

KJÆRE DEG SOM FYLLER 4 ÅR I 2018

Vi har den glede å invitere deg til skattejakt og gudstjeneste i Fauske kirke!

Onsdag 7. november klokken 17.00 skal vi ha en skattejakt i kirka. Her skal vi lete etter skatter, vi skal se oss litt rundt i kirka, og vi skal øve på en av sangene som skal synges i gudstjenesten på lørdag.

Lørdag 10. november klokken 17.00 skal vi feire en gudstjeneste sammen. På denne gudstjenesten har vi lyst til å gi alle 4-åringer en presang; en bok som heter «Min kirkebok».

Det er fint om du gir oss beskjed om du kommer, for da kan vi skrive navnet ditt inn i boka på forhånd. En av de voksne i huset ditt kan sende mail til paamelding@fauskekirken.no eller dere kan ringe 75 60 45 10. Det er fint om dere kan gi beskjed senest mandag 5. november. Dersom du ikke kan komme på både skattejakt og gudstjeneste, så går det an å melde seg på til bare en av dem.

Hvis du kjenner noen i Fauske som fyller 4 år i 2018, men som ikke har fått denne invitasjonen, så kan du fortelle dem at de også kan melde seg på hvis de ønsker å være med.

Vi håper å se deg, og mange andre 4-åringer på skattejakten og på gudstjenesten! VELKOMMEN!

Ragnhild

Kateket